• misc
  • Pôvodné Dodanie Bielenie Pokožky Kojovej Kyseliny Dipalmitate Prášok Odstránenie Pehy A Bráni Melanínu Kozmetické Triedy
img 0
img 1
img 2
img 3
img 4
img 5

Pôvodné Dodanie Bielenie Pokožky Kojovej Kyseliny Dipalmitate Prášok Odstránenie Pehy A Bráni Melanínu Kozmetické Triedy

€16.82

€15.14

Recenzia
Hodnotenie | Napísať recenziu

Pre náš prvý spolupráce,vám dá väčšiu podporu !

prírodné kojovej kyseliny prášok

Kojovej kyseliny je druh špecializovaného inhibítor pre melanínu.To môže zabrániť tyrozinázu činnosti prostredníctvom syntetizovať s iónov medi v bunkách po prechode do kožných buniek.Kojovej kyseliny a jeho derivátov má lepšie inhibičný účinok na tyrozinázu než akékoľvek iné kože bieliace činidlá.V súčasnosti je priradené do rôznych druhov kozmetiky na liečenie pehy, škvrny na pokožke starý muž, pigmentácie a akné.

Kojovej kyseliny možno tiež elimináciu voľných radikálov, posilňuje bunkovú aktivitu buniek a udržiavať potraviny v čerstvom stave.To je široko používaný v oblastiach medicíny a potravín.

Funkcia prírodných kojovej kyseliny prášok

1).Kojovej kyseliny môžu obmedzovať tyrozinázu syntéza, takže je možné do značnej miery brániť pokožky, tvorbe melanínu;

2).Kojovej kyseliny je schopný eliminovať voľné radikály v tele, posilní činnosť leucocyte;

3).Kojovej kyseliny majú ideálne účinok na zmiernenie bolesti, zmiernenie zápalu a liečbe mnohých chorôb.

Aplikácie prírodných kojovej kyseliny prášok

1).Aplikované v Poľnohospodárstve:kojovej kyseliny sa používa na výrobu biologických pesticídy;

2).Aplikovaný v Medicíne,kojovej kyseliny bolo použité ako dôležitý materiál cephalosporin-typ antibiotiká;

3).Aplikovať aj v iných oblastiach:kojovej kyseliny sa používa aj ako železo analytického činidla a film nanášanie agent, atď.;

4).Aplikovaný v Kozmetike,kojovej kyseliny bol široko pridaný do mlieko, masku na tvár, tekutý krém a krém.

5).Aplikovaný v Potravinárske prídavné látky,kojovej kyseliny pracovať ako antiseptikum,antioxidant, konzervačné látky a farieb stablizer na spracovanie mäsa, tiež slúžiť ako užitočné materiály potravín aromatizer - maltol a etyl maltol.

  • EINECS Č.: 207-922-4
  • NET WT: 99%
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Množstvo: 100 g - 1000 g
  • Iné Názvy: Kojovej Kyseliny Prášok
  • Druh: lesk
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: A041303
  • Čas Použiteľnosti: 2 rokov
  • Zložka: Kojovej Kyseliny Dipalmitate prášok
  • CAS.: 501-30-4
  • Použitie: Kozmetické suroviny, Starostlivosť O Vlasy Chemikálie
  • Certifikát: halal, KÓŠER, ISO, HACCP
  • MF: C6H6O4

Buďte prvý kto napíše recenziu!

Môžete tiež rád

Top kvalita.